Tvättstugan

Tvättstugan hittar nere i källaren i 148 E.
Tvättstugan har utöver det lås som ni använder tvättstugenyckel till ett tidlås som hålls stängt mellan 22:00 och 07:00.
Även strömmen till maskinerna är avstäng mellan dessa tider
Nyckel till tvättstugan är märkt TV.

Regler för tvättstugan

Ni skall boka tid på den tavla som finns på väggen i tvättstugans korridor. Tiderna gäller för två av de fyra maskinerna. 1 & 2 är de till vänster in i maskinrummet. Tiderna är ca. tre timmar (1 & 2) resp. fyra timmar (3 & 4) vilket skall räcka väl.
För att boka tid behöver ni ett block med tillhörande nyckel. Om ni saknar nyckel eller block, så kontakta styrelsen så skall vi skaffa fram ett nytt block.
Ni kan använda torkrum och torktumlare efter de angivna tiderna. Kom dock ihåg att de kortaste tvätttidena ligger på ca 35 till 40 min så att nästa person kan behöva t.ex. tumlarna efter den tiden.
Om någon inte har börjat tvätta en stund efter sin tids början, kan det bero på att han/hon inte kan komma just då och kan som minst kanske bara behöva 35 min till en timme för en tvätt.
Kom ihåg att ta bort eller flytta tidsblocket så att ni inte blockerar någon tid. Visserligen kanske ni kommer att tvätta innan den tiden dyker upp en månad senare.