Cykelrum

Förutom de cykelställ som finns på gården så kan cyklar förvaras i våra tre cykelrum, De finns till höger om portiken mot Skeppargatan, till höger om 148 E och till vänster om 150 C. Ni använder lägenhetsnycklarna till låsen.
Ha en tydlig adresslapp tillgänglig till våra städdagar på höst och vår. Vi gör lite då och då rensnig av cyklar som gamla lägenhetsinnehavar har lämnat kvar. Med det menar vi inte att ni kan lämna kvar era gamla cyklar när ni flyttar.

Barnvagnsrum

Innanför cykelrummet vid 150 C så har vi ett rum för barnvagnar. Brandmyndigheten förbjuder uppställning av t.ex. barnvagnar i trapphallen. Detta p.g.a. brandrisken och att de står i vägen i de ända utrymmningsvägar ut från lägenheterna som finns.

Motorcyklar

Styrelsen har beslutat att motorcyklar kan ställas på gården under motorcykelsäsong . Vi vill alltså inte ha någon vinterförvaring här.
Då cykelrumen redan är fulla så där tillåter vi inte motorcyklar där. Ställ dom där de står minst i vägen. Tänk på att man vill komma in med bil och vagn när man flyttar eller renoverar.
När ni har passerat porten så måste ni stänga av motorn och leda MC:en till platsen. Vi vet att det kan vara svårt med vissa tunga MC, men tänk på att låter mycket inne på en gård.